Koop een kalender online

Koop een kalender online

De eerste keer dat ik dacht een kalender online te kopen, wist ik niet goed wat ik ervan moest denken, aangezien ik niet veel ervaring had met computers. Maar ik had onlangs mijn eigen laptop gekocht en het leek me het op één na beste om mijn afspraken en planningen bij te houden. Ik had ook een planner nodig voor mijn werk, die ik op mijn kantoor of om persoonlijke redenen kon gebruiken. Ik besloot dat ik een Mascha-planner online zou krijgen, zodat ik zou kunnen zien hoe dit voor mij zou werken.

Koop een kalender online

Toen ik mijn eerste jaar aan de universiteit had afgerond, begon ik me te realiseren hoeveel mijn tijdmanagement leed omdat ik het zo druk had met alles Mylovelynotebook.nl Mascha planner. Ik had geen idee waar ik moest beginnen of wat ik moest doen, dus het enige wat ik wist was ervoor te zorgen dat ik mijn afspraken en taken voor de dag op de kalender zette en ze op papier opvolgde. Ik had niet veel tijd om over de toekomst na te denken, dus zelfs als er iets belangrijks aan de hand was, had ik niet genoeg tijd om het te doen. Dus mijn grootste probleem was proberen mijn dagen in te plannen, zodat ik altijd een vrije middag of ochtend had waar ik kon gaan zitten en mijn schema kon uitzoeken.

Nadat ik mijn Mascha-planner online had gekocht, kon ik mijn afspraken en taken binnen enkele minuten instellen en werd het me allemaal duidelijk. Nu, wanneer ik wakker word, kan ik online gaan en een afspraak aan mijn agenda toevoegen. Ik kan ook dingen markeren of doorstrepen waarvan ik niet zeker weet wat ik voor de dag moet doen, en ik kan gemakkelijk mijn agenda op mijn computer op het werk bekijken om te bepalen wat ik voor die dag moet doen. Nu zorg ik er altijd voor dat ik een uur voor mezelf heb voor mijn vergaderingen, zodat ik mijn hoofd echt leeg kan maken en kan nadenken over wat er moet gebeuren. Ik maak me geen zorgen meer of ik die dag wel of niet tijd zal hebben voor mijn bezigheden en ik kan echt van mijn dag genieten als ik weet wat ik doe.

Meer info over dit artikel: Mylovelynotebook.nl